Παρασκευή 26 Ιουλίου 2013

Θα περάσει όλοι λένε..

"Είναι απλά μια φάση.. Δεν είναι σοβαρό.. Θα νιώσεις σύντομα καλύτερα..'' Και άλλα τέτοια σχετικά ακούς καθημερινά από τους άλλους.. Εσύ όμως σκέφτεσαι ότι δεν γίνεται από την μία να νιώθεις όμορφα και από την άλλη να μην έχεις διάθεση για τίποτα.. 
Νιώθεις την ανάγκη να κάνεις νέα πράγματα, να γνωρίσεις νέους ανθρώπους και να ζήσεις κάτι διαφορετικό.. Αλλά δεν ξέρεις πως θα τα κάνεις όλα αυτά!! Δεν έχεις σταματήσει να ονειρεύεσαι απλά σταμάτησες να μοιράζεσαι τα όνειρα σου με τους άλλους.. Συνεχίζεις να ελπίζεις αλλά έπαψες να δίνεις ελπίδες στους γύρω σου.. Συνεχίζεις να αγαπάς την ζωή, τις αναμνήσεις και το παρελθόν αλλά δε λες να αγαπήσεις το παρών και το μέλλον σου!! Περιμένεις ακόμα την ανατροπή αλλά δεν κάνεις τίποτα για να βοηθήσεις.. Μέσα σ'όλα όμως γνωρίζεις ότι κάποια στιγμή θα ξανά είσαι το ίδιο δυνατό και ευτυχισμένο κορίτσι που ήσουν κάποτε!! 


Μην ξεχνάς να χαμογελάς.. 
Κλεονίκη

10 σχόλια:

  1. Λέω πάντα το εξής: Αν είσαι σε βάση 'θλίψης" ή όπως αρνητικά νιώθεις μετά από μια κατάσταση βαριά, απλά, κλάψε, ζήσε το 'δράμα' σου και όποτε νιώσεις έτοιμη θα ξανά σταθείς στα πόδια σου. Έτσι και αυτή είναι άλλωστε η Ζωή! Ξεσπάς και μετά πάλι στο δρόμο της χαράς! Τι πιο φυσιολογικό! Σημασία έχει τι λες και τι νιώθεις εσύ ο ίδιος και όχι οι άλλοι, που δεν μπορούν να νιώσουν απόλυτα εσένα και τη ψυχή σου! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ Μαράκι μου.. πόσο με βοηθούν τα λόγια σου!! :)
      Θα προσπαθήσω αν και δε ξέρω από που να ξεκινήσω..

      Διαγραφή
  2. ...όταν θα έρθει η ώρα που ο εαυτός σου, εκείνη η φωνή που θα σου φωνάζει "ξύπνα"! τότε θα είσαι έτοιμη και θα ξέρεις από που να ξεκινήσεις!
    Όλα ή τα περισσότερα πράγματα έχουν το δικό τους χρόνο.... μέχρι τότε το παλεύεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η πιο ωραία συμβουλή Κλεονίκη! Δεν πρέπει να ξεχνάμε να χαμογελάμε!

    xx
    FashionEvELand | FEEL

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ζωή έχει τη γλύκα της αναμφίβολα και στις καλές και στις κακές στιγμές, γιατί αυτές μας δημιουργούν. Η ευτυχία βρίσκεται ακόμα και στη συντριβή μας, ναι! Η δύναμη που κρύβει ο εαυτός μας είναι για να αποδεικνύουμε πως μπορούμε να είμαστε ευτυχισμένοι κάθε φορά που το επιλέγουμε. Επιλογή; Σαφώς.

    Καρολίνα,
    http://mcarol1990.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κλεονίκη έχεις βραβειάκι!
    Αν θέλεις πέρνα να το πα΄ρεις!
    http://syllegw-stigmes.blogspot.gr/2013/08/tag-with-liebster-blog-award.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι ομορφα που γραφεις.ευχαριστω για το ωραιο σχολιο!
    http://shoppingtherapy153.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή