Τρίτη 20 Αυγούστου 2013

Six Degrees Of Separation

Ένα χρόνο πριν.. Αυτή τον αγαπούσε πολύ.. Και αυτός την αγαπούσε αλλά δεν μπορούσε να κάνει αλλιώς.. Είχε αρχίσει η κατάσταση να πληγώνει και τους δύο!! Και άρχισαν τα λάθη.. αυτή ίσως πάλευε πολύ, αυτός ίσως είχε παραδοθεί.. Και όσο αυτή έβλεπε ότι αξίζει να προσπαθήσει να σώσει ότι έχει απομείνει τόσο αυτός γινόταν απότομος και απόμακρος.. Μια λύση που τότε φάνηκε η ιδανική ήταν αυτή να εθελοτυφλεί και αυτός να την συναντά σπάνια.. Και όλο αυτό άντεξε μόλις δύο ακόμα μήνες!! Μόνο που τα πράγματα μείνανε στην μέση..
Ένα χρόνο μετά.. Όλα μοιάζουν να συνεχίζουν από εκεί που έμειναν με άλλα προβλήματα και διαφορετικά συναισθήματα.. Τίποτα δεν έχει τελειώσει αλλά τίποτα δεν έχει προχωρήσει μπροστά.. Αυτή αναρωτιέται μέχρι που μπορεί να φτάσει για κάτι που δε θέλει να χάσει.. Αυτός φαίνεται διαφορετικός αλλά είναι;; Και οι δύο όμως αφήνουν τον χρόνο να δείξει μήπως αυτήν την φορά η υπομονή είναι η κατάλληλη λύση!!



"First, you think the worst is a broken heart 
What's gonna kill you is the second part 
And the third, is when your world splits down the middle 
And fourth, you're gonna think that you fixed yourself 
Fifth, you see them out with someone else 
And the sixth, is when you admit that you may have messed up a little.."

Μην ξεχνάς να χαμογελάς.. 
Κλεονίκη

9 σχόλια:

  1. Πολλές φορές είναι καλύτερα να παίρνουμε δύσκολες αποφάσεις που, όμως, στο μέλλον επιβεβαιώνονται. Είναι δύσκολο και ψυχοφθόρο να μένουμε σε μια συμβατική σχέση. Πάντα πρέπει να κάνουμε βήματα μπροστά και όχι να μένουμε εκεί που ήμασταν πριν ένα χρόνο. Δώστε μια πραγματική ευκαιρία στη σχέση σας, αναθερμάνετε τον έρωτά σας. Αυτή η κατάσταση σας βαραίνει και τους δυό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελευταία συνηδητοποίησα πως ΔΕΝ αντέχω πλέον την αναμονή!
    Η αναμονή με σκοτώνει, όπως και το τίποτα! Όταν έχεις προσπαθήσει πάρα πολύ και περισσότερο από όσο αντέχεις, μην περιμένεις πότε ο άλλος θα προσπαθήσεις κι εκείνος με την σειρά του... μπορεί αν μην το κάνει και ποτέ κι εσύ να μένεις να περιμένεις! Παίρνεις την μεγάλη απόφαση αν συνεχίσεις... χωρίς τον άλλον! Η Ζωή είναι σήμερα, τώρα... και δεν αξίζει να χάνεις το χρόνο σου... περιμένοντας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πριν ένα χρόνο έτσι σκεφτόμουν και εγώ αλλά όταν είμαι πάλι στα ίδια μήπως το να αναμένω λίγο δεν είναι και τόσο κακό? Ο καιρός θα δείξει!!

      Διαγραφή
  3. Η παθητικότητα μόνο καλό δε μας κάνει.
    Ξυπνάς,αρπάζεις τη στιγμή και την απολαμβάνεις, καλή ή κακή. Αλλιώς, τι νόημα έχει η ζωή;

    Καρολίνα,
    http://mcarol1990.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κρατάω το "μην ξεχνάς να χαμογελάς"!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. what a great video :) and thank you so much for passing by my blog :) i really appreciate.following you now on gfc,maybe you want to do the same? :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή